Surface “apple-iza” Microsoft

Esta es la novedad que Microsoft anunció hace algunas semanas. Es un artilugio atractivo, enfocado en la experiencia de usuario. Intuitivo y pensado para hacer interactivas las mesas de hoteles, restaurantes y otros establecimientos. O sea una pequeña joya para el retail…

Las mesas son pantallas de 30 pulgadas (o sea no para llevar en el bolsillo) y con ellas se interactuaría mediante gestos, objetos que podrían reconocer o con el tacto. La idea es que con una mesa téctil Microsoft Surface se pueda jugar, acceder a información, reservar, comprar entradas, consultar el precio de un producto o pedir una copa.

Me encantará trastear con él. A ver si será cerrado o compatible. ¿Apostamos?

Post relacionados:

 • No Related Posts

3 comentarios

 1. Mi jugo el que sigui a que serà quelcom tancat i patentat (que de fet, M$ ha comprat a una tercera companyia).

  Les seves prestacions aniran en funció del que paguis i només funcionarà amb aquells aparells que M$ cregui que són segurs o que prèviament han pagat per caixa.

  Naturalment, si alguna cosa no funciona, no te la podràs arreglar, hauràs de pagar una mica més per passar a la versió següent.

  Quan la compris et diran que ja és obsoleta i et recomanaran la migració a la nova versió que, a la vegada et demanarà que compris un altre accessori,..

  Quan li demanis que treballi una mica, una pantalla blava t’indicarà que vols fer massa coses i segurament t’aconsellarà que esperis o que la «rebotis»,…

  Naturalment, tot ben tancat, marca M$ 🙂

 2. doncs tampoc hi ha tanta diferència entre MS i Apple. No creus?

  (pues tampoco hay tanta diferencia entre MS y Apple. ¿No crees?)

 3. No, és que entre Apple i M$ no hi ha cap diferència.

  Si bé és cert que la gent de la poma fa productes de més qualitat que no pas M$, la llicència és la mateixa.

  Molta gent fuig cap a Apple dient que és diferent… sí, els productes són més «monos» (i cars), però l’usuari està lligat de la mateixa manera.

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

 

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.